17 dec 18

Har du ett brinnande teknikintresse, gillar att jobba praktiskt och har god känsla för kundservice? Tilltalas du av att jobba med Medicinsk Teknik? Då kan du vara rätt person för Histolab – företaget med kundservice i fokus där individen gör skillnad!

Histolab söker en servicetekniker/ingenjör som utgår från Göteborg. Histolab säljer instrument till laboratorier på Sjukhus och Universitet inom celldiagnostik i Norden.

Du kommer att arbeta i ett tight team med spännande produkter och med trevliga kunder. Vi hjälps åt att lösa eventuella problem. Vi har en stor del förebyggande service, men även akutservice förekommer givetvis. Du får utbildning hos våra leverantörer i Europa.

Du erbjuds en utvecklande roll med frihet under ansvar där du får chansen att arbeta med produkter som gör nytta för patienterna och i ett framgångsrikt företag i en stabil bransch.

Som Serviceingenjör arbetar du med reparationer, installationer, felsökning och underhåll av laboratorieutrustning hos Histolabs kunder i huvudsak inom Digital patologi (Skanners och bildanalys för objektglas), Immunohistokemi och Histologi. Du kommer att ingå i ett serviceteam med erfarna kollegor med gedigen kunskap och engagemang i, produkterna. Tjänsten innebär resor med övernattning, i mest inom Sverige men även i övriga Norden.

Histolab är ett företag där vi hjälper varandra och backar upp sina kollegor i den löpande verksamheten när det behövs. Tjänsten är på heltid och vi önskar tillträde snarast.

Utgångsort: Göteborg

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning (ev. YH eller motsvarande), och praktisk erfarenhet av finmekanik, optik och elektronisk felsökning. Vi ser helst att du har jobbat några år som servicetekniker, har du dessutom branschkunskap och erfarenhet av service på laboratorieutrustning är det ett plus. Utmärkt svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, liksom körkort. Du har goda datorkunskaper vad gäller hårdvara, mjukvaruinstallationer, och uppgraderingar.

Kunskap om nätverk och databaser är meriterande.

För att lyckas i arbetet som serviceingenjör krävs att du är tekniskt intresserad och har ett stort engagemang i praktiska lösningar på både stora och små tekniska problem. Vi ser även att du är självgående och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder. Du är duktig på att kommunicera, sätta dig in i kundernas situation och lösa problem både över telefon och på plats hos kunden. I urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Är det du? Välkommen med din ansökan!

Information och ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på FMR på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

På bild: Delar av vårt härliga servicegäng!