Kontakta oss!

Histolab Products AB
Södra Långebergsgata 36
436 32 Askim

Växel: +46 31 709 30 30
Mail: mail@histolab.se

Företagsuppgifter

Organisationsnummer: 556098-6811 
Plusgironummer: 62 78 38-6 
Bankgironummer: 441-8448

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Väletablerade med långa kundrelationer

Histolab Products grundades 1965 och är idag den ledande leverantören av helhetslösningar till forsknings- och kliniska laboratorier inom celldiagnostik i hela Sverige och i Europa. Histolab arbetar med ledande leverantörer och har lång erfarenhet och kunskap om branschen samt produkterna och kan därmed erbjuda kompetenta, kvalitativa, effektiva och kundanpassade lösningar. På Histolab lägger vi stor vikt vid tillgänglighet samt service.

Histolab Products har sitt huvudkontor i Göteborg, försäljningskontor i Stockholm, Norge, Danmark och Finland och har sammanlagt 30 anställda. Histolab och ingår i finska Algol-koncernen.

Histolab erbjuder ett brett sortiment av kemikalier, reagenser, instrument, förbrukningsartiklar, förvaring och antikroppar. Produkterna används dagligen av sjukhuspersonal, forskare och laboratorier som ser säkra resultat som en självklarhet i sitt arbete.

När du väljer att arbeta tillsammans med oss och våra produkter får du självklart också obegränsad tillgång till vår kunskap och erfarenhet. Våra produktspecialister har alltid specialkompetens, som exempelvis biomedicinsk analytiker. Det är en grundfilosofi vi arbetat efter sedan 1965 och kommer att fortsätta göra även i framtiden. Sedan 1965 har Histolab arbetat med utgångspunkten att kunden skall få de bästa förutsättningarna för att leverera ett snabbt och precist provresultat. Det har vi lyckats med genom att erbjuda ett komplett sortiment, anpassade lösningar och genom att dela med oss av vår kunskap om produkterna vi marknadsför.

Vi är idag ett välkänt namn på marknaden, med mycket långa kund- och leverantörsrelationer. Exempelvis arbetar vi med landets samtliga kliniska laboratorier inom histologi och vi har levererat produkter till de största laboratorierna ända sedan starten.