Höstkongressen RFop, 2023

Riksföreningen för operationssjukvård har sedan 1964 varje år arrangerat en Höstkongress som alltid infaller torsdag fredag under vecka 48, så även i år.

Höstkongress 30 november – 1 december 2023

Med start 1964 har Riksföreningen för operationssjukvård arrangerat Höstkongress varje år under torsdag fredag vecka 48, utom pandemiåret 2020. Kongressens målgrupp är operationssjuksköterskor och har som syfte att presentera föreläsningar inom olika ämnesområden så att alla såväl nyutbildade som erfarna, oavsett om du jobbar på ett mindre sjukhus eller ett universitetssjukhus ska ha ett utbyte av att delta. En viktig del i vårt program är den medicintekniska industrins utställning, även den kommer att följa gällande säkerhetsföreskrifter! Där ges möjlighet att få information, nyheter, prova och ställa frågor

Vi från Histolab kommer självklart att vara där!

Vi kommer att presentera Ultra SAFE och prata mycket om säker formalinhantering. UltraSAFE är det enda instrumentet på marknaden som automatiskt dispenserar formalin i hinkar. Hinkarna finns i storlekarna 0,5 L, 1, 3, 5 och 10 liter för optimal fixering i förhållande till på preparatets vikt. Här säkerställs både god arbetsmiljö och kvalitet. Varför kompromissa när ni kan få det bästa!
Läs mer om UltraSAFE

Årets tema – Hållbarhet!

Programmet kommer innehålla föreläsningar utifrån teman som:

-Vården i krig
-Donation
-Operationsmiljöns påverkan på klimatet
-Personalen bakom tekniken
-Arbetsmiljö

Vi från Histolab kommer att presentera UltraSAFE, säker formalin hantering!
”Zero Formalin Exposure”

Tid och plats: 30 nov – 1 dec, Stockholm Waterfront Congress Center