22 maj 23

Vi söker en driven Regulatory Affairs Manager till vårt team!

Vill du vara en nyckelperson inom regulatoriska frågor på ett mindre företag och bidra till framgång genom att nyfiket och kontinuerligt uppdatera dig inom ny lagstiftning och skärpta krav? Är du också en naturlig ledare som vill ta nästa steg i din karriär? Då kan du vara den vi söker!

Histolab, Nordens ledande leverantör av helhetslösningar till forsknings- och kliniska laboratorier inom celldiagnostik, söker en driven Regulatory Affairs Manager att ansluta till deras team och vara med på den fortsatta resan framåt.

Om rollen
Som Regulatory Affairs Manager hos Histolab ansvarar du för att företaget uppfyller lagkrav som Biocidlagstiftningen, REACH och CLP och IVDR. Du kommer driva kemikalieutredningar och ansvara för klassificering och märkning av kemiska produkter samt utfärdandet av säkerhetsdatablad (SDS). Du hanterar tillståndsfrågor och processen kring CE-märkta produkter. Du kommer även att ansvara för ledningssystemet (ISO 9001:2015 & 14001:2015) samt hållbarhet (etiska krav) i hela leveranskedjan.

Histolab erbjuder en spännande och utmanande roll i en dynamisk och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar. Som Regulatory Affairs Manager har du en central roll och möjlighet att påverka och forma företagets verksamhet. Vi strävar efter en god arbetsmiljö och erbjuder bra förmåner och möjlighet till vidareutbildning.

Vem är du?
Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom kemi, biovetenskap, toxikologi eller närliggande. Du behöver ha några års erfarenhet av arbete med kemikalielagstiftning, Biocidlagstiftningen, REACH och CLP, klassificering och märkning av kemikalier samt utfärdande av SDS. Erfarenhet av ledarskap samt kunskap eller intresse av IVDR är starkt meriterande. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du initiativtagande och trivs i en självständig roll på ett mindre företag med stor möjlighet att påverka både arbetssätt och affärsmässig framgång. Du är bra på att bygga relationer och ser möjligheten att löpande få förkovra dig inom de områden där kunskap saknas och i takt med att krav och lagstiftning förändras. Strukturerad, problemlösande, nyfiken och förtroendeingivande är andra egenskaper som kommer göra dig framgångsrik i rollen.

Kontakt
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Histolab med Mpya Sci & Tech. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Nadine Gneiser på 0731-489 899. Ansök via www.mpyascitech.com. Nyfiken på Histolab och vill prata mer om rollen? Välkommen att höra av dig!

Om Histolab
Histolab är den ledande leverantören av helhetslösningar till forsknings- och kliniska laboratorier inom celldiagnostik i Norden och erbjuda ett brett sortiment av instrument, förbrukningsartiklar, kemikalier, antikroppar, reagenser och förvaring. Produkterna används dagligen av laboratorier, forskare och sjukhuspersonal som ser tillförlitliga provresultat som en självklarhet i sitt arbete.

Histolab har sitt huvudkontor i Göteborg, försäljningskontor i Stockholm, Norge och Danmark och har sammanlagt 30 anställda. Histolab ingår i finska Algol-koncernen.

Plats
Göteborg

Sista ansökan
2023-06-17

Välkommen att ansöka!
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Histolab med Mpya Sci & Tech.

Ansök
Ansvarig rekryterare: Nadine Gneiser